Fitness in Almere met een Gratis Proefweek Fitness

Sportschool van Rheenen Sport in Almere helpt jou die 1e stap zetten met fitness. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness in Almere. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij van Rheenen Sport bij jou past. 

Persoonlijke fitness begeleiding en aandacht

Bij van Rheenen Sport ben jij verzekerd van alle persoonlijke fitness begeleiding en aandacht bij fitness die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Femke (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van van Rheenen Sport voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij van Rheenen Sport."

Ja, ik wil graag een Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.