Fitness bij de meest complete sportschool van Almere

Van Rheenen Sport is dè sportschool voor fitness in Almere voor het hele gezin! In Almere staat van Rheenen Sport sportschool al 25 jaar bekend om haar gebalanceerde en gevarieerde aanbod op gebied van fitness, budo sport en aqua sport. Wij hebben passie voor sport, en dat herkent u terug in alle facetten van onze sportschool in Almere.

Van onze uitstekende fitness faciliteiten en moderne apparatuur tot de voorzieningen op onze locaties en de rustige sfeer – alles is erop gericht om de ideale balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. Zoekt u dus naar de perfecte plek om te werken aan de gezondheid van lichaam en geest? Kom dan fitnessen bij van Rheenen Sport!

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is waar sportschool van Rheenen Sport voor staat. Jong of oud, iedere sporter is bij ons welkom. Van zelfstandig trainen tot bedrijfsfitness en van groepslessen tot outdoor fitness – bij onze sportschool in Almere vindt u het meest uitgebreide fitness aanbod! Kom eens gerust langs

Waarom andere kiezen voor fitness bij van Rheenen Sport

  • 25 Jaar lang gebalanceerde een gevarieerde aanbod op het gebied van fitness
  • Meest uitgebreide (groeps)fitness aanbod van Almere
  • Outdoor fitness
  • Personal Training
  • Prachtig zwembad
  • Budo sporten

Bij sportschool van Rheenen Sport vinden wij het belangrijk dat iedere sporter zich bij ons thuis kan voelen, ongeacht leeftijd of interesse. Daarom biedt onze sportschool in Almere voor jong en oud het meest uitgebreide overzicht van fitnesslessen in de regio. Fitness neemt daarbij een belangrijke plaats in. Van spinning tot personal training en alles daartussenin, bij onze sportschool in Almere vindt u het meest volledige fitness programma voor het opbouwen en onderhouden van uw conditie. Wilt u meer weten over onze fitness mogelijkheden? Doe dan hieronder de lidmaatschapstest!

Ja, ik ben benieuwd naar de tarieven en abonnementen!

Vul hieronder de lidmaatschapstest in en klik op 'direct ontvangen'. 

  • * velden zijn verplicht.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.